Manager HR, Kerntalentenanalist, trainer en coach.

Na vele functies binnen het brede vakgebied HRM werk ik nu met een team van 24 professionals als manager HRM voor vijf Zeeuwse gemeenten. In deze, en vergelijkbare posities binnen de lokale overheid en bedrijfsleven, ben ik uitgegroeid tot de professional op gebied van mens en organisatie die ik nu ben.

Nog steeds leer ik bij en vernieuw ik mijn methodes (en mezelf). Hierdoor blijft het voor mij leuk en houd ik toegevoegde waarde voor mijn klanten. Met mijn ervaring als operationeel personeelsfunctionaris tot en met strategisch organisatie- en HR-adviseur maar ook als Management Drives Trainer©, Kerntalentenanalist©, coach, begeleider van teamcoaches van zelfsturende teams en als leidinggevende in functies als procesbegeleider, projectleider, coördinator, (interim) afdelingshoofd en Manager HRM / MT-lid kan ik bogen op 38 jaar werkervaring.

Deze ervaring zet ik graag in voor jou. Vanuit mijn eigen praktijk begeleid ik mensen op senior en management niveau bij het ontdekken en positief inzetten van hun Kerntalenten©.

Graag ben ik jou of je organisatie van dienst, ik kijk uit naar onze kennismaking.

Hartelijke groet,

Marc

marc@decrom.org

(06) 305 736 73

LinkedIn profiel

de Crom, Coaching, Advies en Training is gevestigd in Bergen op Zoom, Noord Brabant