Je kerntalenten kennen is kiezen om op een unieke, zeer accurate manier wijze je persoonlijkheid op een fundamenteel niveau in kaart te brengen voor positieve, juiste en duurzame keuzes op gebied van: studie, werk, samenwerken, privé en andere belangrijke persoonlijke en professionele keuzes.

KERNTALENTEN:

Aard (zijn)
+
Potentieel (zullen kunnen)
+
Intrinsieke Motivatie (willen)


De Coretalents-methode stoelt op > 30 jaar empirisch onderzoek en diepte-interviews met initieel meer dan 12.000 ingenieurs & wetenschappers en sedert 2004 ook alle andere profielen. Het is een nauwkeurige en direct praktisch bruikbare methode die door deelnemers als bijzonder plezierig, juist en compleet ervaren wordt.

Heb je één van onderstaande vragen?

  • Hoe vind ik mijn (werk) passie/geluk?
  • Hoe overwin ik mijn stress, burn-out of bore-out? 
  • Hoe vind ik een betere balans in leven en werk?
  • Ik wil graag een opleiding doen, maar welke?
  • Past mijn baan wel écht bij mij?
  • Hoe ontwikkel ik mijn persoonlijk leiderschap?

Persoonlijke kerntalentenanalyse

Dan is een persoonlijke kerntalentenanalyse iets voor jou. “Ieder mens is uniek”. Met een goede kennis van jouw unieke kerntalentenprofiel heb je inzicht in je ‘blauwdruk’ van je persoonlijkheid, met al je sterktes & zwaktes, je potentieel en je intrinsieke motivatie.

Je ontdekt wat je kerntalenten zijn zodat je beter in staat bent om keuzes te maken in werk, privé en studie. Na een individuele analyse heb je inzicht in wat jou drijft. Begrijp je wat je energie oplevert als mens, waar je ogen van gaan blinken en je hart sneller van gaat kloppen.

Burn out of bore out

Inzicht in je kerntalenten is heel belangrijk. Het helpt je te begrijpen waarom bepaalde zaken voor jou zwaar zijn en waarom andere dingen als vanzelf lijken te gaan. Met jouw persoonlijke en levenslang geldige kerntalentenverslag maak je duurzame keuzes.

Persoonlijke ontwikkeling

Een opleiding vinden die bij je past is voor veel mensen heel moeilijk. Als je weet wat je echte kerntalenten zijn zoek je een opleiding die echt bij jou past. Loopbaan keuzes zijn meestal voor langere tijd. Met jouw persoonlijk kerntalentenverslag stippel je een nieuwe toekomst uit. Een professionele analyse van jouw kerntalenten geeft je een stevige basis om de opleiding of baan te vinden die jou het beste past.

Hoe werkt het?

Ik hanteer een unieke, zeer accurate manier om je persoonlijkheid op een fundamenteel niveau te beschrijven. Het is een goede basis voor duurzame keuzes op gebied van opleiding, werk of privé.

De door mij gehanteerde kerntalentenmethode is een zeer accurate methode om 23 talenten in kaart te brengen. Samen vormen ze de blauwdruk van je persoonlijkheid. Ze gaan over je:

  • aard, wie je ‘bent’: je karakter, natuur, persoonlijkheidseigen-schappen.
  • potentieel, wat je ‘zal kunnen’: je klassiek talent of wat je goed kan (altijd in combinatie met je intelligentie, opleiding en oefening natuurlijk)
  • intrinsieke motivatie,  wat je ‘graag wilt’: of zoals de Vlamingen zeggen: je goesting om iets te doen.

Als kandidaat vul je een online vragenlijst in. Die brengt je ongeveer 20 minuten terug naar je kindertijd: naar je favoriete speelgoed en interesses. Na het invullen van de vragenlijst volgt er een persoonlijk analyse gesprek en krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Daarna wordt er een levenslang geldig kerntalentenanalyseverslag opgesteld. Dit verslag geeft beschrijft al je kerntalenten en hiermee je persoonlijkheid, motivatie en potentieel. Dit versterkt je eigenwaarde en geeft je een extra troef op de arbeidsmarkt en in je loopbaan.

Interesse?

Bel, mail of app me voor een telefonisch intakegesprek om te bepalen of dit iets is voor jou.

Ik ben graag beschikbaar voor particulier en bedrijf.

Hartelijke groet,

Marc

marc@decrom.org

(06) 305 736 73

Als kind kies je onbewust voor speelgoed/spelletjes/interesses/activiteiten die bij je passen.