Als directeur, eigenaar, manager of senior in een organisatie heb je professioneel al veel bereikt. Respect daarvoor. Maar hoe vaak denk je niet: is dit nu waar ik zo hard voor gewerkt heb? waarom ben ik elke avond zo moe? wat waar zit mijn echte passie? wat als ik het nog eens over mocht doen? Mooie vragen die je onderweg naar huis jezelf verzuchtend kunt stellen.

Ik richt mijn coachingspraktijk op begeleiding van mensen in directie-, management- en senior functies (dit doe ik naast mijn functie als Manager HRM). Met behulp van de kerntalenten methode ontdekken we jouw persoonlijke aangeboren kerntalenten en maak je duurzame keuzes voor studie, loopbaan of privé. De Kerntalenten methode is beproefd en betrouwbaar. Op basis van je kindertijd ontdek je jouw 23 kerntalenten en hun combinaties. Welk kerntalent is sterk en welk is klein? (waar wordt je blij en gelukkig van en wat kost je energie?) en hoe zit het met combinaties van verschillende kerntalenten? Daarna kan je aan de slag met jouw persoonlijk kerntalentenverslag, indien gewenst met één tot vier gesprekken waarin ik je help om je talenten te vertalen naar duurzame keuzes.

Wat als?

Wat als wij samen nou eens op zoek gaan naar die dingen die jou weer de energie geven van een spelend kind? Wat zou je kunnen bereiken op de succesladder van geluk?

Als jij duurzaam wilt investeren in jouw (werk) geluk dan wil ik je daarbij helpen.

Hoe?

  • online vragenlijst over je kindertijd (20 min)
  • analysegesprek op basis van jouw antwoorden aan de hand van de kerntalenten methode (2,5 uur)
  • één tot vier coachingssessies (1 uur)

In de beschrijving van mijn methode kan je meer lezen over de kerntalentenmethode. Ik geloof niet in eeuwig durende coachingstrajecten en dat heb jij met jouw track record ook niet nodig. De kerntalentenanalyse is betrouwbaar en helder, na de analyse en een paar gesprekken ben jij in staat om zelfstandig duurzame richting te kiezen op weg naar vervulling van jouw aangeboren talenten.

Methode

Verhouding inzetten talenten en plezier in je werk