Route 66

Goede voornemens
 
Aan goede voornemens doe ik niet zeg ik soms. Toch ben ik al enkele keren gestart met een leuke opleiding, ben ik al vaak gestopt met roken (en begin ik niet meer), heb ik gesolliciteerd op nieuwe banen en heb ik mijn eigen bedrijfje opgestart. Dit zijn voorbeelden van “life changing” beslissingen die mijn leven steeds een nieuwe horizon met goede kansen hebben gegeven. Elke keer opnieuw ging hieraan een voornemen vooraf. Het voornemen om mijn talenten in te zetten voor een leuke nieuwe baan met meer salaris heeft ertoe geleid dat ik verschillende diploma’s en certificeringen heb behaald en dat ik een leuke baan heb. En na een workshop over de KernTalenten methode heb ik uiteindelijk zelf besloten om KernTalentenanalist te worden. Na de KernTalentenanalyse die bij mij is afgenomen heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen KernTalenten. Ik heb geleerd dat ik ondernemend ben maar ook wáárom ik (tot dat moment) nog geen eigen bedrijfje had opgezet. Ik heb daarnaast ontdekt waar ik veel energie van krijg als het gaat om werk én hobby (die motorfiets is geen gevolg van een midlife crises maar van mijn nood aan autonomie en vrijheid 😉 ).
 
Wil jij ook meer inzicht in jezelf en je al wel bestaande maar nog niet bekende horizon ontdekken? Dan is de KernTalentenanalyse iets voor jou. Ontdek je KernTalenten maar ook waar je juist géén energie van krijgt. Leer wat al jouw KernTalenten in hun onderlinge combinaties betekenen. Daarna ben je beter in staat om persoonlijk duurzame keuzes te maken. Voor een nieuwe baan of welke aanpassingen nodig zijn om blijvend gezond en gelukkig in je huidige baan te blijven. Ook als je op zoek bent naar een passende opleiding of hobby helpt een KernTalentenanalyse jou bij het maken van de juiste keuze.
 
Heb jij het voornemen om eindelijk een opleiding te starten om betere kansen te hebben op interessantere banen? Of wil je het heft in eigen handen nemen en een eigen bedrijf starten of iets doen aan je werkdruk? Neem dan contact op met mij voor een persoonlijke en levenslang geldige KernTalentenanalyse. Ik help je heel graag om jouw KernTalenten te ontdekken. 
 
En Route 66 rijden? Dat is mijn stip op de horizon!
Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.