Over mij en contact

Manager HR, Kerntalentenanalist, trainer en coach. Na vele functie binnen het brede vakgebied HRM werk ik nu met een team van 23 professionals als manager HRM voor vijf Zeeuwse gemeenten. In deze, en vergelijkbare posities binnen de lokale overheid en bedrijfsleven, ben ik uitgegroeid tot de professional op gebied van mens en organisatie die ik…

Manager HR, Kerntalentenanalist, trainer en coach.

Na vele functie binnen het brede vakgebied HRM werk ik nu met een team van 23 professionals als manager HRM voor vijf Zeeuwse gemeenten. In deze, en vergelijkbare posities binnen de lokale overheid en bedrijfsleven, ben ik uitgegroeid tot de professional op gebied van mens en organisatie die ik nu ben.

Nog steeds leer ik bij en vernieuw ik mijn methodes (en ook mezelf). Hierdoor blijft het voor mij leuk en houd ik toegevoegde waarde voor mijn klanten. Met mijn ervaring als operationeel personeelsfunctionaris tot en met strategisch (organisatie en HR) adviseur maar ook als Management Drives Trainer©, kerntalentenanalist©, coach, begeleider van teamcoaches van zelfsturende teams en als leidinggevende in functies als procesbegeleider, projectleider, coördinator, (interim) afdelingshoofd en Manager HRM / MT-lid kan ik bogen op 37 jaar werkervaring. 

Deze ervaring zet ik in mijn eigen praktijk in bij het begeleiden van mensen op senior en management niveau bij het ontdekken en positief inzetten van hun Kerntalenten©.

Graag ben ik jou of je organisatie van dienst, ik kijk uit naar onze kennismaking.

Hartelijke groet,

Marc

marc@decrom.org

(06) 305 736 73

LinkedIn profiel

de Crom, Coaching, Advies en Training is gevestigd in Bergen op Zoom, Noord Brabant

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.