Jouw KernTalentenontdekking

KernTalenten wordcloud

De KernTalentenontdekking is een goede eerste stap om actief aan de slag te gaan met jouw aangeboren talenten.

Je vult een online vragenlijst over je kindertijd in. Daarna ga ik met je in gesprek, op basis van de door jou ingevulde vragenlijst en het gesprek breng ik jouw gehele KernTalenten constellatie in beeld. Je krijgt direct een terugkoppeling over jouw persoonlijke KernTalenten. Enkele dagen later krijg je per e-mail een schematisch overzicht met beknopte beschrijvingen van alle 23 KernTalenten.

Deze KernTalentenontdekking kan ik je aanbieden voor het introductietarief van slechts € 416 ex BTW en reiskosten, dit is het particulier tarief. Voor een volledige KernTalentenanalyse met uitgebreid rapport en drie coachingsgesprekken betaal je € 650 ex BTW. Ik kan je de KernTalentenontdekking zo goedkoop aanbieden omdat je na de analyse zelf aan de slag gaat met jouw KernTalenten en je geen coachingsgesprekken gebruikt, en omdat ik in plaats van een uitgebreid rapport een schematisch overzicht maak.

Dus ben je benieuwd naar jouw KernTalenten? neem dan snel contact op met mij we bespreken dan wat voor jou de beste optie is.

Hartelijke groet,
Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.