Introductie speciaal particulieren tarief

De meeste KernTalentenanalyses en coachingstrajecten die ik uitvoer worden niet betaald door de geanalyseerde zelf. Bedrijven zien het belang van goed talentmanagement en zijn bereid hierin te investeren. Gewoonweg omdat het past bij hun visie waarbij investeren in medewerkers zich dubbel en dwars zal terugverdienen door onder andere lager ziekteverzuim, minder burn-out of bore-out, positieve loopbaanontwikkeling en hogere betrokkenheid en motivatie.

Particuliere klanten hebben meestal minder te besteden dan werkgevers en kunnen de BTW niet terugvragen bij de belastingdienst, daarom heb ik besloten om deze mensen tegemoet te komen met een gereduceerd tarief. Ik hoop dat het op deze manier ook voor hen haalbaar is om een KernTalentenanalyse uit te laten voeren eventueel gecombineerd met een coachingstraject.

Klik hier voor de prijstabel

De KernTalentenmethode is toepasbaar bij loopbaan- en studiekeuze begeleiding, burn out en Bore out (liefst preventief), teamontwikkeling en recruitment

Wat zijn jouw KernTalenten?

Met een KernTalentenanalyse wordt met behulp van een online vragenlijst over je kindertijd, gecombineerd met een analysegesprek al jouw 23 KernTalenten in beeld gebracht. Je ontdekt wat jouw energiegevers en energievreters zijn. In een persoonlijk analyse verslag worden al je KernTalenten beschreven, mét de meest belangrijke combinaties van KernTalenten op gebied van: Creativiteit, Organisatie, Sociabiliteit, Empathie, Flexibiliteit, naar buiten treden, Competitie, Strategie en Pro-active kennisverwerving. Een KernTalentenanalyse brengt in kaart wat je grootste talenten zijn zodat je beter in staat bent om keuzes te maken in werk, privé en school. Na een individuele analyse heb je inzicht in wat jou drijft. Begrijp je wat je energie oplevert als mens, waar je ogen van gaan blinken en je hart sneller van gaat kloppen.

KernTalenten coaching

In een efficiënt coachingstraject ga je vervolgens aan de slag met jouw persoonlijke vraag. In drie (tot vijf) sessies van één uur ga je aan het werk met jouw KernTalenten. Tussen de sessies door krijg je meestal opdrachten mee die je thuis uit kunt werken en waardoor je goed inzicht krijgt in hoe je jouw KernTalenten kan inzetten.

Je leert beter(e) keuzes te maken in ontwikkeling en loopbaan / privé en werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.