Help keuzestress

De vakantie staat voor de deur, of als je wat noordelijker woont is deze misschien al begonnen. Heel wat mensen hebben weer keuzestress gehad bij het kiezen van de vakantiebestemming. En, als jij of je kinderen naar de middelbare gaan heeft dat waarschijnlijk ook geleid tot heel wat hoofdbrekens. Dan hebben we het nog niet eens over de stress die het kiezen uit het meer dan ruime aanbod van Universitaire of Hogere of Middelbare beroepsopleidingen met zich meebrengt. Ook als je al lang afgestudeerd bent moet je nog steeds beslissingen nemen die je toekomst in belangrijke mate bepalen. Wil ik carrière maken en zo ja, wat ga ik dan doen? En ook een volwassene kan faliekant verkeerde keuzes maken in het kiezen van een avondopleiding.

Weet je wat de grootste succesfactor is bij al deze keuzes? Juist! Zelfkennis. Als je weet wie je echt bent, maak je makkelijker en beter(e) keuzes. En daarbij kan ik je helpen. Als je bij mij een Talentenanalyse doet kom je te weten wie je echt bent. Ik breng jouw Talenten op een unieke, zeer accurate manier in beeld.

Als kandidaat krijg je de kans om een online Talentenvragenlijst te doorlopen. Die duurt amper een half uur, is prettig om te doen en brengt je terug naar je kindertijd, naar je favoriete speelgoed en interesses. Die zeggen alles over je ‘zijn’, wat je zal kunnen als je het ontwikkelt en wat je echt drijft.

Na het invullen van de vragenlijst volgt er een analyse gesprek en krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Daarna wordt er een levenslang geldig Talentenanalyse verslag opgesteld. Dit verslag geeft je een verruimd inzicht in je persoonlijkheid, motivatie en potentieel. Dit versterkt je eigenwaarde en geeft je een extra troef bij opleiding keuze, op de arbeidsmarkt en in je loopbaan.

Kijk op www.decrom.org/kerntalenten voor meer informatie en mail of bel mij voor een afspraak. Voor de vakantie heb ik nog maar weinig plaats maar vanaf 21 augustus sta ik weer graag tot je dienst. Let op er geldt nog tot oktober een gereduceerd tarief.

Ik wens je een hele fijne vakantie zonder keuzestress, of het moet gaan over iets makkelijks zoals kiezen tussen Chardonnay of Sauvignon 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.