Gratis mini workshop complimentjes

Kinderen die regelmatig complimentjes krijgen voelen zich goed over zichzelf en ontwikkelen een beter zelfbeeld. Collega’s of werknemers die regelmatig complimenten krijgen zijn gemotiveerder om hun werk goed te doen. Een compliment geven is gratis en het geeft zoveel.

Reden genoeg om hier eens aandacht aan te besteden. Daarom heb ik een mini workshop ontwikkeld die je na een korte voorbereiding eenvoudig zelf kunt geven aan medewerkers, collega’s, vrijwilligers, verenigingsmensen, etc. Afhankelijk van de groepsgrootte duurt een mini workshop complimentjes vanaf 30 minuten. Een leuk intermezzo voor die saaie vergadering, als aanvulling op dat congres, tijdens het teamuitje?

Hieronder vind je een pdf van de sheets, met in sheet 10 een korte instructie voor de trainer van de miniworkshop. Stuur me maar een e-mail als je graag de powerpoint wilt hebben.

Ik wens je heel veel plezier.

Mini workshop complimentjes

 

3 antwoorden op “Gratis mini workshop complimentjes”

 1. Hallo Marc,

  Prima en waardevolle workshop.
  Vooral het compliment ontvangen (en niet direct een compliment teruggeven) viel me op.
  Fijn als ik de pp mag ontvangen.

  Gr

  Jack

 2. dag Marc,

  Het leek me leuk je mini workshop te kennen.
  De pdf krijg ik helaas niet gedownload..
  Kun je me die toesturen?

  1. Hallo Thera,

   Ik zie je bericht nu pas. Ik ben dit weekend niet in de buurt van mijn laptop, zodra ik kan e-mail ik de sheets naar je. Toevallig heb ik onlangs een teamtraining gegeven waar we als onderdeel van het totaal programma de complimentjes gedaan hebben. Het viel in goede aarde, bij de evaluatie complimentjes over de complimentjes 😉

   Sheets volgens dus later.

   Mvg Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.