Diensten

Ik richt mijn coachingspraktijk op begeleiding van mensen in directie-, management- en senior functies (dit doe ik naast mijn functie als Manager HRM). Met behulp van de kerntalenten methode ontdek je jouw persoonlijke aangeboren kerntalenten en kan je duurzame keuzes voor studie, loopbaan of privé maken. De Kerntalenten methode is beproefd en betrouwbaar. Op basis……

Ik richt mijn coachingspraktijk op begeleiding van mensen in directie-, management- en senior functies (dit doe ik naast mijn functie als Manager HRM). Met behulp van de kerntalenten methode ontdek je jouw persoonlijke aangeboren kerntalenten en kan je duurzame keuzes voor studie, loopbaan of privé maken. De Kerntalenten methode is beproefd en betrouwbaar. Op basis…

Ik richt mijn coachingspraktijk op begeleiding van mensen in directie-, management- en senior functies (dit doe ik naast mijn functie als Manager HRM).

Met behulp van de kerntalenten methode ontdek je jouw persoonlijke aangeboren kerntalentenen kan je duurzame keuzes voor studie, loopbaan of privé maken.

De Kerntalenten methode is beproefd en betrouwbaar. Op basis van je kindertijd ontdek je jouw 23 kerntalenten en hun combinaties. Welk kerntalent is sterk en welk is klein? (waar wordt je blij en gelukkig van en wat kost je energie?) en hoe zit het met combinaties van verschillende kerntalenten? Daarna kan je aan de slag met jouw persoonlijk kerntalentenverslag, indien gewenst met één tot vier gesprekken waarin ik je help om je talenten te vertalen naar duurzame keuzes.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.