>> deze aanbieding is niet langer geldig <<

Ben je ook zo toe aan de vakantie? Kom je al weken moe en futloos uit je werk? Krijg je geen energie van jouw baan? Of heb je al langer het gevoel dat je niet echt “op je plek zit”? En wil je na de zomervakantie eindelijk werk maken van je carrière maar weet je niet goed waar je echt gelukkig van wordt?

Dan is een persoonlijke talentenanalyse iets voor jou.

“Ieder mens is uniek”. Met een goede kennis van jouw unieke talentenprofiel heb je inzicht in de ‘blauwdruk’ van je persoonlijkheid, met al je sterktes & zwaktes, je al dan niet ontwikkelde potentieel en je intrinsieke motivatie om ermee aan de slag te gaan.

Je ontdekt wat je grootste talenten zijn zodat je beter in staat bent om keuzes te maken in werk, privé en school. Na een individuele analyse heb je inzicht in wat jou drijft. Begrijp je wat je energie oplevert als mens, waar je ogen van gaan blinken en je hart sneller van gaat kloppen.

Omdat ik na de vakantie in september nog ruimte in mijn agenda heb bied ik de eerste twee aanmelders een KernTalenten analyse aan met 25% korting. Kijk dus snel op https://decrom.org/kerntalenten/ voor meer informatie en meld je aan.

Fijne vakantie gewenst en tot ziens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.